заведующий производством ресторана

Оновлено рік тому

66 років • Київ • не готов (а) до переїзду

Категорія:

  • Банкети
  • Управління ресторанами, барами
  • Шеф-кухар
  • Повна зайнятість

Стаж: 45 років 10 місяців

Січень 1998теперішній час
25 років 11 місяців
боулинг-клуб "Страйк"
зав. производством
организация работы кухни
составление меню (европейская кухня)
организация снабжения кухни
подбор персонала
Липень 1997Лютий 1998
7 місяців
ночной клуб "Голливуд"
бригадир поваров
распределение работы в бригаде
контроль отпуска готовой продукции
участие в составлении меню
Квітень 1996Липень 1997
1 рік 3 місяці
работа в США
повар
приготовление блюд
Квітень 1994Травень 1996
2 роки 1 місяць
ночной клуб "Голливуд"
бригадир поваров
распределение работы в бригаде
контроль отпуска готовой продукции
участие в составлении меню
Січень 1979Травень 1994
15 років 4 місяці
гостиница "Русь"
бригадир поваров
распределение работы в бригаде
контроль отпуска готовой продукции
участие в составлении меню
Лютий 1978Лютий 1979
1 рік
ресторан "Динамо"
повар
приготовление блюд

Освіта: Середня

1978

Середня
1984

Середня

Дозвіл на роботу, час на дорогу

Бажаний час на дорогу: будь-який
Не готов(а) до відряджень
GRC logo
РОС

Допомога

телеграм чат
вайбер
Робота у містах
Прайс-лист
telegram link logotelegram link logo
© 2023 Група компаній grc.ua