Оновлено 9 місяців тому
46 років • Київ • не готов (а) до переїзду
Категорія:
- Банкети
- Кейтеринг
- Управління ресторанами, барами
- Повна зайнятість
Стаж: 9 років 3 місяці
Липень 2001 — Серпень 2005
4 роки 1 місяць
(ГДІП) КП Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв
завідувач виробництвом
- Організація виробництва, виробничих потужностей. - Ведення нормативно-технічної документації. - Проведення інвентаризацій. - Розробка та складання відповідної нормативної документації: калькуляційні карти, робочі технологічні карти на продукцію яка готується на підприємстві та ведення їх облік по встановленій формі. - Розробка фірмових страв та кулінарних виробів. - Створення інформаційної бази для розрахунку меню. - Складання меню для протокольних заходів (банкетів, фуршетів, доставки комплексних обідів тощо). - Проведення інструктажу по технології приготування страв, кулінарних виробів та інших виробничих питань. - Контроль технології приготування страв та кулінарних виробів, норми закладки сировини. - Контроль санітарного стану підприємства згідно СЕС. - Контроль дотримання робітниками санітарних вимог та правил особистої гігієни, норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Травень 1996 — Серпень 2001
5 років 3 місяці
(ГДІП) КП Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв
Кухар
- Приготування страв. - Обслуговування банкетів, фуршетів, дипломатичних заходів, делегацій, VIP- персон. - Виїзне обслуговування протокольних заходів.
Освіта: Середня
2004
Середня
2002
Середня
Дозвіл на роботу, час на дорогу
Бажаний час на дорогу: будь-який
Не готов(а) до відряджень