Завідувач виробництвом

Оновлено 9 місяців тому

46 років • Київ • не готов (а) до переїзду

Категорія:

  • Банкети
  • Кейтеринг
  • Управління ресторанами, барами
  • Повна зайнятість

Стаж: 9 років 3 місяці

Липень 2001Серпень 2005
4 роки 1 місяць
(ГДІП) КП Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв
завідувач виробництвом
- Організація виробництва, виробничих потужностей.
- Ведення нормативно-технічної документації.
- Проведення інвентаризацій.
- Розробка та складання відповідної нормативної документації: калькуляційні карти, робочі технологічні карти на продукцію яка готується на підприємстві та ведення їх облік по встановленій формі.
- Розробка фірмових страв та кулінарних виробів.
- Створення інформаційної бази для розрахунку меню.
- Складання меню для протокольних заходів (банкетів, фуршетів, доставки комплексних обідів тощо).
- Проведення інструктажу по технології приготування страв, кулінарних виробів та інших виробничих питань.
- Контроль технології приготування страв та кулінарних виробів, норми закладки сировини.
- Контроль санітарного стану підприємства згідно СЕС.
- Контроль дотримання робітниками санітарних вимог та правил особистої гігієни, норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Травень 1996Серпень 2001
5 років 3 місяці
(ГДІП) КП Генеральна дирекція Київської міської ради з обслуговування іноземних представництв
Кухар
- Приготування страв.
- Обслуговування банкетів, фуршетів, дипломатичних заходів, делегацій, VIP- персон.
- Виїзне обслуговування протокольних заходів.

Освіта: Середня

2004

Середня
2002

Середня

Дозвіл на роботу, час на дорогу

Бажаний час на дорогу: будь-який
Не готов(а) до відряджень
GRC logo
РОС

Допомога

телеграм чат
вайбер
Робота у містах
Прайс-лист
telegram link logotelegram link logo
© 2023 Група компаній grc.ua